Ndërlidhjet

BISHKEK


Zyra e OSBE-së për Institucione Demokratike dhe të Drejta të Njeriut hapi sot misionin vëzhgues zgjedhor në Bishkek. Kreu i misionit, Lubomir Kopaj tha se ODIHR-i tashmë i ka bërë rekomandimet se si të përmirësohet procesi zgjedhor në Kirgizi. Ai tha se 15 ekspertë të zgjedhjeve do të vendosen në Bishkek dhe 26 vëzhgues do të shpërndahen nëpër rajone. "Në ekipin tonë kemi qytetarë nga 21 vende që marrin pjesë në OSBE, kryesisht nga Evropa Perëndimore dhe ajo Qendrore", tha Kopaj.
XS
SM
MD
LG