Ndërlidhjet

ADIS ABEBA


Shtetet e Bashkuara kanë premtuar edhe 50 milionë dollarë shtesë, në përkrahje të Unionit Afrikan, për operacionet paqeruajtëse në Darfur të Sudanit. Në Konferencën ndërkombëtare të donatorëve që u organizua nga Unioni dhe Kombet e Bashkuara, në Adis Abeba të Etiopisë, përfaqësuesi i lartë i Shteteve të Bashkuara në Sudan, Charles Snyder, tha se kjo shumë i bashkohet premtimit për 95 milionë dollarë, dedikuar përfundimit të, siç tha ai, akteve të gjenocidit" në Sudanin perëndimor.
XS
SM
MD
LG