Ndërlidhjet

KAJRO


Ministri i brendshëm i Egjiptit, Habib el-Adili tha se 83 përqind e votuesve e kanë miratuar amandamentin kushtetues për zgjedhje presidenciale me më shumë se një kandidat. Pjesëmarrja në votim ishte 54 përqind. Deri më tani, presidenti në Egjipt është emëruar nga Parlamenti dhe më pas është zgjedhur pa kundërkandidat.
XS
SM
MD
LG