Ndërlidhjet

ROMË


Kryeministri italian Silvio Belusconi është pajtuar me mendimin e kryeministrit britanik Tony Blair se Afrikës duhet t'i jepet më shumë ndihmë dhe se duhet të ndërmerren masa më të forta ndaj ngrohjes globale. Në përpjekje për t'i bindur vendet më të industrializuara për këto dy cështje, kryeministri Blair e ka filluar sot turneun e tij, që do të përfshijë edhe Shtetet e Bashkuara, Francën, Gjermaninë dhe Rusinë.
XS
SM
MD
LG