Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë dhe Malit të Zi e ka vlerësuar si "të baraspeshuar" debatin në Këshillin e Sigurimit për Kosovën.
Svetozar Maroviq tha se ishte "i kënaqur" që delegacioni serbo-malazeze të premten kishte insistuar që Kosova të mbetet pjesë e Serbisë.
"Jam veçanërisht i kënaqur që delegacioni nga Serbia dhe Mali i Zi theksoi se sovraniteti dhe integriteti territorial i Serbisë dhe Malit të Zi duhet të respektohen", ka thënë Maroviq.
XS
SM
MD
LG