Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë dhe Malit të Zi e ka vlerësuar si "të baraspeshuar" debatin në Këshillin e Sigurimit për Kosovën.
Svetozar Maroviq tha se ishte "i kënaqur" që "delegacioni nga Serbia dhe Mali i Zi theksoi se sovraniteti dhe integriteti territorial i Serbisë dhe Malit të Zi duhet të respektohen."
XS
SM
MD
LG