Ndërlidhjet

LUBJANË


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hoop Shefer, tha sot se "në këtë periudhë vendimtare për të ardhmen e Kosovës", Aleanca do të jetë e pranishme në Kosovë, angazhohet në Grupin e Kontaktit, dhe ndjek me vëmendje procesin e përmbushjes së standardeve. Kjo, tha shefi i NATO-s, është shumë e rëndësishme, në kohën kur bashkësia ndërkombëtare po fillon zgjidhjen e çështjeve kyçe lidhur me Kosovën.
Këto deklarime zoti Shefer i bëri në takimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në Lubjanë.
XS
SM
MD
LG