Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i NATO-s për Evropën Jugore, admirali Harry Ulrich, i cili është dhe komandant i Marinës Amerikane për Evropën, tha sot në Prishtinë se NATO-ja dhe forca e KFOR-it do të jenë të përgatitura për të gjitha sfidat me të cilat mund të ballafaqohen gjatë muajve të ardhshëm në Kosovë, kur do të bëhet vlerësimi i tërësishëm i standardeve. Këto komente, admirali amerikan i bëri pas takimeve me presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova dhe kryetarin e Kuvendit, Nexhat Daci.
XS
SM
MD
LG