Ndërlidhjet

PRISHTINË


KFOR-i planifikon t'ia dorëzojë Policisë kontrollin e Urës mbi lumin Ibër e cila simbolizon ndarjen etnike të Kosovës. Në gjashtë vitet e kaluara, Ura e Ibrit ka qenë zonë e përleshjeve të dhunshme herë pas here ndërmjet shumicës shqiptare që jeton në jug, dhe pakicës serbe, në veri të Mitrovicës.
Dorëzimi i Urës do të bëhet më 6 qershor, thuhet në një deklaratë të Policisë.
XS
SM
MD
LG