Ndërlidhjet

SHKUP


Shefi i administratës ndërkombëtare në Kosovë, Soren Jessen-Petersen, po qëndron për një vizitë në Shkup. Edhe në këto ëaste po vazhdon takimi i tij me kryeministrin e Maqedonisë, Vllado Buçkovski, me të cilin po bisedojnë për çështje të bashkëpunimit rajonal dhe për marrëdhëniet ndërmjet Kosovës e Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG