Ndërlidhjet

MOSKË


Duke cituar një raport, ministri i Brendshëm rus, Rashid Nurgaliyev, tha se rreth 4 milionë adoleshentë në Rusi përdorin drogë, por numri aktual mund të jetë edhe më i madh. "Mosha mesatare e fillimit të përdorimit të drogës në vendin tonë ka zbritur nga 17 në 11 vjeç. Sipas ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, numri i adoleshentëve që marrin drogë ka arritur në 4 milionë", pohoi Nurgaliyev.
Sipas ekspertëve, numri real i të rinjëve që përdorin drogë mund të jetë shumë më i madh.
XS
SM
MD
LG