Ndërlidhjet

GJILAN


Komandanti i forcave amerikane në Kosovë, gjenerali William Vade tha se në Kosovë janë të mundshme sfida të reja, por ushtarët nën komandën e tij kanë plane konkrete për çdo situatë dhe janë të gatshëm të përgjigjen.
Në intervistën dhënë agjencisë Beta, gjenerali Vade ka thënë se gjendja e sigurisë në zonën që mbulon Brigada Shumëkombëshe e Lindjes është stabile.
Lidhur me lirinë e lëvizjes të pjesëtarëve të pakicave, gjenerali William Vade e ka shprehur bindjen se serbët nga rajoni i Gjilanit e kanë lirinë e lëvizjes dhe sigurinë ashtu si edhe qytetarët tjerë.
XS
SM
MD
LG