Ndërlidhjet

PRISHTINË


Është diplomuar sot gjenerata e 30-të e kadetëve të Shërbimit Policor të Kosovës. Në mesin e 333 të diplomuarve janë 26 femra dhe 33 pjesëtarë të pakicave. Steve Bennett, drejtor Shkollës Policore në Vushtri, ka vlerësuar se kadetët tani janë të gatshëm që të punojnë bri kolegëve të tyre vendorë e ndërkombëtarë, për t'iu ofruar shërbime profesionale qytetarëve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG