Ndërlidhjet

PRISHTINË


Është diplomuar sot gjenerata e 30-të e kadetëve të Shërbimit Policor të Kosovës. Në mesin e 333 të diplomuarve janë 26 femra dhe 33 pjesëtarë të pakicave. Steve Bennett, drejtor Shkollës Policore në Vushtri, ka vlerësuar se kadetët janë të gatshëm që të punojnë me kolegët e tyre vendorë e ndërkombëtarë, për t'iu ofruar shërbime profesionale qytetarëve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG