Ndërlidhjet

DUBAI


Televizioni satelitor në gjuhën arabe, Al-Jazzira ka shprehur keqardhje pas vlerësimeve të shefit të Pentagonit Donald Rumsfeld, se ky televizion po mbështet axhendën e militantëve dhe paraqet në mënyrë të pandershme Shtetet e Bashkuara.
Al Jazzira ka theksuar se raportet e saj ndjekin "parimet e profesionalizmit, baraspeshës dhe paanshmërisë".
XS
SM
MD
LG