Ndërlidhjet

DABLIN


Komisioneri i Irlandës në Bashkimin Evropian Charlie McCreevy tha se shumë njerëz në Evropë janë të zemëruar, sepse besojnë që elitat janë ato që e drejtojnë projektin e Bashkimit Evropian.
Komentet e tij u bënë disa ditë pasi votuesit në Francë dhe Holandë, me shumë votash e refuzuan propozim kushtetutën e unionit.
McCreevy tha se Bashkimi Evropian duhet të vendosë lidhje me mendimet e qytetarëve të thjeshtë.
XS
SM
MD
LG