Ndërlidhjet

VARSHAVË


Sekretari privat i Papa Gjon Palit të Dytë tha se nuk i ka djegur letrat personale të pontifikatit të ndjerë, siç kishte kërkuar papa në testamentin e tij.
Kryepeshkopi Stanislaw Dzivisz, i cili ishte bashkëpunëtor i papës prej vitit 1966 e deri në vdekjen e tij, i tha radios polake se gjithmonë kishte besuar që letrat dhe dorëshkrimet e Gjon Palit janë "pasuri e madhe", që duhet ruajtur për gjeneratat e reja.
XS
SM
MD
LG