Ndërlidhjet

HAGË


Prokuroria e Tribunalit të Hagës nuk është ankuar në vendimin e Gjykatës për lirimin e përkohshëm të ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj. Pas konfirmimit nga ana e Prokurorisë se ka vendosur të mos parashtrojë ankesë, vendimi i trupit gjykatës tash mund të zbatohet. Se kur do të lirohet dhe kthehet në Kosovë zoti Haradinaj, varet nga aranzhimet e Tribunalit me Policinë e Holandës dhe autoritetet e UNMIK-ut.
Sipas vendimit të trupit gjykues, Policia e Holandës, në një aeroport të vendit, duhet t'ia dorëzojë zotin Haradinaj një personi zyrtar që caktohet nga UNMIK-u.
XS
SM
MD
LG