Ndërlidhjet

TIRANË


OSBE-ja ka kërkuar nga Shqipëria që të zgjidhë menjëherë mosmarrëveshjet lidhur me listat zgjedhore të zgjedhjeve të përgjithshme të 3 korrikut.
Kjo kërkesë erdhi pas një raporti të publikuar sot nga Zyra për Institucione Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut në kuadër të OSBE-së.
XS
SM
MD
LG