Ndërlidhjet

CORDOBA


Sot në Spanjë i përfundon punimet konferenca mbi anti-semitizmin dhe format tjera të jotolerancës.
Në takimin e organizuar nga OSBE-ja, u diskutuan mundësitë që qeveritë dhe mediat mund të kenë në luftimin e jotolerancës ndaj hebrejve, myslimanëve dhe të krishterëve që jetojnë në Evropë dhe vendet e Mesdheut.
XS
SM
MD
LG