Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Prishtinë është mbajtur takimi i tretë me radhë
i Grupit punues për personat e zhdukur gjatë luftës,
ndërmjet Prishtinës e Beogradit. Ky takim zhvillohet në kuadër të dialogut teknik. Kryesuesi i këtij Grupi nga Komiteti Ndërkombetar i Kryqit të Kuq, François Stamm, tha se ende janë afërsisht 3 mijë persona që konsiderohen të zhdukur. Ndërkaq përfaqësues nga Prishtina dhe Beogradi, i vlerësuan pozitivisht rezultatet e takimit të sotëm.
XS
SM
MD
LG