Ndërlidhjet

DAMASK


Partia Bathiste, që është në pushtet në Siri përfundon sot kongresin e saj, me miratimin e një numri fare të vogël reformash.
Siria gjendet nën presionin e Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian për të zbatuar reforma politike e ekonomike në vend. Por analistët vlerësojnë se reformat e propozuara nuk përmbushin kërkesat e bashkësisë ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG