Ndërlidhjet

KABUL


Punonjësja humanitare italiane, Clementina Cantoni, që ishte rrëmbyer më 16 maj në Kabul, është liruar sot dhe është në kushte të mira shëndetësore.
Cantoni në Afgansitan punonte në një projekt që mbështeste me ushqime dhe ndihma të tjera 11 mijë gra të veja afgane me fëmijët e tyre.
XS
SM
MD
LG