Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në kuadër të bisedimeve mbi çështjet teknike ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, në Prishtinë ka filluar takimi i dytë në mes të grupeve punuese për kthimin e të zhvendosurve. Takimi i sotëm mbahet nën udhëheqjen e Komesariatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara, dhe ka për qëllim shqyrtimin e mundësive për kthimin e personave të zhvendosur, veçanërisht të atyre që i takojnë komunitetit serb.
Çështja e kthimit është edhe një prej standardeve që duhet përmbushur, për të mundësuar fillimin e bisedimeve mbi statusin përfundimtar të Kosovës.
XS
SM
MD
LG