Ndërlidhjet

PARIS


Kancelari gjerman, Gerhard Shcroeder ka shkuar në Paris për të diskutuar me presidentin francez, Jacques Chirac, rreth tejkalimit të krizës në të cilën ndodhet procesi i ratifikimit të Projekt-kushtetutës së BE-së, pas refuzimit në Francë e Holandë dhe shtyerjes së referendumit në Britani.
Për të njëjtën temë do të diskutojnë edhe kryeministrat; e Çekisë, Hungarisë, Polonisë dhe Sllovakisë, në takimin e tyre në Kazhimierz Dolni të Polonisë.
XS
SM
MD
LG