Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në kuadër të bisedimeve mbi çështjet teknike ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, në Prishtinë u mbajt takimi i dytë në mes të grupeve punuese për kthimin e të zhvendosurve.
Në takimin e sotëm që u mbajt nën udhëheqjen e Komesariatit të Lartë për Refugjatë të KB, u shqyrtuan mundësitë për kthimin e personave të zhvendosur, veçanërisht ata të komunitetit serb.
Çështja e kthimit është një nga standardet që duhen përmbushur për të mundësuar fillimin e bisedimeve mbi statusin përfundimtar të Kosovës.
XS
SM
MD
LG