Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët nga parlamentet e Evropës Juglindore kanë konstatuar se vetëm përmes bashkëpunimit rajonal dhe dialogut mund të përmbushet synimi për integrimin në familjen e vendeve evropiane.
Këto vlerësime u bënë sot në konferencën e parë të mbajtur në Kosovë, ku morën pjesë edhe deputetë nga parlamenti i Serbisë dhe Malit të Zi.
Konferenca u organizua nga OSBE-ja.
XS
SM
MD
LG