Ndërlidhjet

SARAJEVË


Ushtarët britanikë që shërbejnë në kuadër të Forcës ndërkombëtare të udhëhequr nga Bashkimi Evropian në Bosnjë, arritën sot në Sarajevë, pas maratonës humanitare të gjatë 210 kilometra.
12 maratonistët dhe ekipi i kujdesit ndaj tyre, dje në mëngjes ishin nisur nga Banja Lluka.
Paratë e mbledhura do t'i dhurohen organizatës "Child Advocady International", për blerjen e pajisjeve mjekësore që do t'u jepen spitaleve në Bosnjë.
XS
SM
MD
LG