Ndërlidhjet

PRISHTINË


Forca paqeruajtëse e NATO-s shënoi sot 6 vjetorin e hyrjes në Kosovë, duke e vlerësuar të suksesshëm misionin e saj për krijimin e një ambienti të qetë dhe sigurtë për të gjithë.
Shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen, është shprehur i bindur se një vit nga dita e sotme, e ardhmja e re e Kosovës do të jetë e vërtetuar.
Ndërkaq, presidenti Ibrahim Rugova ka thënë se Kosova duhet ta ketë forcën e saj mbrojtëse, por ajo do të jetë e kufizuar, ashtu siç duhet të kufizohen edhe ushtritë e vendeve fqinje.
XS
SM
MD
LG