Ndërlidhjet

QYTETI I KUVAJTIT


Qeveria e Kuvajtit emëroi akademiken Maasuma al-Mubarak si ministre të parë në historinë e vendit, vetëm një muaj pasi femrave në Kuvajt iu dhanë të gjitha të drejtat politike.
Mubarak është arsimuar në Shtetet e Bashkuara, dhe është profesore e marrëdhënieve ndërkombëtare në Universitetin e Kuvajtit, kurse prej sot do ta drejtojë Ministrinë e Planifikimit dhe Zhvillimit Administrativ.
XS
SM
MD
LG