Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarë të Shqipërisë thanë sot se zgjedhjet e 3 korrikut janë seriozisht të rrezikuara, sepse më pak se një e treta e autoriteteve lokale janë pajisur me informata rreth qendrave të votimit.
Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Erton Sinani, tha se vetëm 107 nga 384 zyrat lokale janë pajisur me detaje rreth numrit të votuesve dhe vendvotimeve.
Sinani tha se votimi do të zhvillohet vetëm në ato vende ku këto të dhëna u janë dërguar autoriteteve.
XS
SM
MD
LG