Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupet punuese të Prishtinës dhe Beogradit për energjinë zhvillojnë sot takimin e tretë, që është pjesë e dialogut për çështje teknike me interes të përbashkët. Takimi drejtohet nga Joly Dixon, i dërguari i Bashkimit Evropian, i cili i ka vlerësuar pozitivisht takimet e mëparshme.
Në takimin parardhës, atë të 27 prillit, grupet kanë rënë dakord që deri në takimin e sotëm të përgatisin dokumente që do të pasqyronin situatën energjetike dhe atë të mjedisit në të dyja vendet.
XS
SM
MD
LG