Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupet punuese të Prishtinës dhe Beogradit për energjinë zhvilluan sot takimin e tretë, që është pjesë e dialogut për çështje teknike me interes të përbashkët. Takimi u drejtua nga Joly Dixon, i dërguari i Bashkimit Evropian.
Lidhur me takimin e rradhës zoti Dixon theksoi se "kemi pasur biseda konstruktive dhe jemi pajtuar që në çështjen e mjedisit të vendosim një mekanizëm më të mirë mbikqyrës. Dokumentacionin rreth çështjes së energjisë të sjellë nga Prishtina, delegacioni i Beogradit e ka vlerësuar si shumë profesional dhe është një bazë për punën e mëtejshme".
XS
SM
MD
LG