Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ka përfunduar sot në Prishtinë konferenca "Statusi i ardhshëm i Kosovës", i organizuar nga Këshilli i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut, me seli në Serbi.
Në konferencë pjesëmarrësit kanë diskutuar opcionet e ndryshme për zgjidhjen e statusit të Kosovës. Në konferencë morrën pjesë politikanë, aktivistë dhe ekspertë të fushave të ndryshme nga Kosova dhe vendet e rajonit.
XS
SM
MD
LG