Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PARIS


Kryeministri britanik, Tony Blair dhe presidenti francez, Jacques Chirac, kanë mosmarrëveshje të thella rreth buxhetit të Bashkimit Evropian. Kjo është bërë e ditur pas takimit të sotëm Blair-Chirac.
Blair pas takimit me Chirac ka kërkuar edhe pezullimin e përkohshëm të proçesit të miratimit të kushtetutës evropiane.
"Tani jam më i bindur se kurrë se duhet të kemi një fazë refleksioni para vazhdimit të proçedurave", tha Blair lidhur me kushtetutën evropiane.
XS
SM
MD
LG