Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Përshpejtimi i zbatimit të pilot projekteve për decentralizimin dhe përparimi në lirinë e lëvizjes, janë ccështjet për të cilat në Kosovë duhet të punohet më shumë, është thënë sot pas takimit të Grupit të Kontaktit Plus. Këta të fundit janë takuar me udhëheqësit e institucioneve të Kosovës, ata të opozitës dhe me përfaqësues të pakicave. Nikoqir i takimit të sotëm ishte Zyra amerikane në Prishtinë, në të cilin kanë qenë të pranishëm edhe udhëheqësi më i lartë i misionit të Kombeve të Bashkuara, komandanti i KFOR-it dhe i dërguari i posaccëm i Kofi Anannit, Kai Eide.
XS
SM
MD
LG