Ndërlidhjet

BRUKSEL


Kryetari i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso, ka kërkuar nga vendet anëtare të Bashkimit Evropian, që t'u përmbahen premtimeve ndaj vendeve që kërkojnë anëtarësim në BE, përfshirë Bullgarinë, Rumaninë, Turqinë dhe Kroacinë.
"Ne nuk do të propozojmë ndryshime në angazhimet e marra. Besojmë se një marrëveshje mbetet e tillë dhe i përmbahemi parimit të mirëbesimit, si themelor në marrëdhëniet ndërkombëtare. Kështu që, ne nuk do të kërkojmë rishikimin e marrëveshjeve të bëra për zgjerimin e BE-së me vendet kandidate", ka thënë Barroso.
XS
SM
MD
LG