Ndërlidhjet

BEOGRAD


I dërguari special i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për vlerësimin e standardeve në Kosovë, Kai Eide, tha se puna e tij do të jetë e pavarur nga UNMIK-u.
Pas takimit në Beograd me shefin e Qendrës Koordinuese për Kosovën, Nebojsha Çoviq, Aide tha se ka për qëllim që në mënyrë të detajuar të njihet me gjendjen e përgjithshme në Kosovë, prandaj "nuk do të shpejtojë, dhe nuk do të lejojë që askush tjetër ta shpejtojë" në punën e tij, thuhet mes tjerash në komunikatën e lëshuar në Beograd.
XS
SM
MD
LG