Ndërlidhjet

SHEFILD


Tetë vendet më të industrializuara të botës kanë arritur sot marrëveshje për të mbështetur një sistem të ri të teknologjisë së lartë në luftë kundër trafikantëve me qeniet njerëzore.
Pas takimit të ministrave të Brendshëm dhe të Drejtësisë të vendeve të G-8-s, sekretari i Brendshëm britanik, Charles clark, tha se sistemi i ri i porosive do të përforëcojë aftësinë e identifikimit të rrugëve që përdorin trafikantët.
XS
SM
MD
LG