Ndërlidhjet

ADIS ABEBA


Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët ka thënë sot se lufta, uria dhe sëmundjet, kanë bërë që rreth 40 milionë fëmijë të jetojnë pa prindër, në vendet afrikane të Saharasë.
Douglas Ëeb, këshilltar i UNICEF-it për fëmijët dhe SIDA-n, thotë se këta fëmijë mund të jenë viktima të trafikantëve për konfliktet e ndryshme në kontinent.
XS
SM
MD
LG