Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara e ka kritikuar votimin në Dhomën e Përfaqësuesve, i cili parasheh të zvoglohen kontributet financiare amerikane, nëse organizata botërore nuk i përmbush kërkesat për ndryshime që kërkon Kongresi.
Në deklaratën me shkrim, Kofi Annan paralajmëroi se nëse propozimi kalon në ligj dhe fondet amerikane zvoglohen, atëherë mund të prishen planet për reforma në Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG