Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Përfaqësuesi i sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara për të drejtat e refugjatëve Walter Kalin, po qëndron në Prishtinë ku do të takohet me presidentin Ibrahim Rugova dhe kryeministrin bajram osumi.
Temë qendrore e bisedimeve pritet të jetë çështja e të zhvendosurve dhe kthimi tyre nëpër shtëpitë e veta.
Kjo çështje është një nga standardet që institucionet kosovare duhet t'i përmbushin para fillimit të bisedimeve për statusin përfundimtar.
XS
SM
MD
LG