Ndërlidhjet

TEHERAN


Kandidati kryesor reformist, Mostafa Moin, i cili nuk fitoi në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Iran, kërkoi të shtyhet raundi i dytë dhe të shqyrtohen të gjitha parregullsitë.
Moin vlerësoi se raundi i parë ishte "në kundërshtim me zgjedhjet e lira dhe të drejta".
Ai ka cituar një numër raportesh për parregullsitë gjatë numërimit të votave dhe bëri thirrje për shtyrje të raundit të dytë, derisa të dëgjohen të gjitha ankesat.
XS
SM
MD
LG