Ndërlidhjet

TOKIO


Së shpejti robotët do të ruajnë zyrat, dyçanet dhe bankat në Japoni.
"Guard robo D1", i pajisur me kamera dhe sensorë, është konstruktuar nga Kompania e Shërbimeve të Sigurimit "Sohgo", për të patrulluar dhe mbajtur në vëzhgim të gjitha lëvizjet e dyshimta në vendet e siguruara.
XS
SM
MD
LG