Ndërlidhjet

UASHINGTON


Qytetarët e Shteteve të Bashkuara, Rusisë dhe Gjermanisë, konsiderojnë se më mirë jetohet në vende tjera, para së gjithash në Kanada dhe Australi, kurse vetëm kinezët janë të kënaqur me jetën në vendin e tyre, tregon anketimi i fundit i qendrës Pew Research.
Sipas rezultateve të sondazhit të kryer në 16 vende, 71 % e rusëve janë të pakënaqur me gjendjen në vendin e vet, pastaj radhiten 82 % e polakëve dhe 72 % e gjermanëve.
XS
SM
MD
LG