Ndërlidhjet

GUANTANAMO/ KUBË


Një grup ligjvënësish amerikanë e kanë vizituar burgun e Guantanamos për të inspektuar trajtimin e të burgosurve.
Anëtarë të Dhomës së Përfaqësuesve nga partia Demokratike dhe ajo republikane, pas vizitës, thanë se bazuar në atë që kishin parë, ata besojnë të jetë shënuar përparim në përmirësimin e kushteve të burgut dhe mbrojtjen e të drejtave të të burgosurve.
Muajve të fundit qenë shtuar kritikat ndaj kushteve dhe trajtimit të të burgosurve në Guantanamo, të cilat u përcollën edhe me kërkesa për mbylljen e burgut.
XS
SM
MD
LG