Ndërlidhjet

PRAGË


"Vlerësojë veten... bëj zgjedhje të shëndetshme", është tema e sotme e Ditës Ndërkombëtare kundër Drogës dhe Trafiqeve të paligjshme.
Përmes një deklarate, Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan, ka bërë thirrje për forcimin e zgjidhjeve të përbashkëta me qëllim të krijimit të një shoqërie pa drogë, dhe inkurajimit të njerëzve që të bëjnë zgjedhje për jetë të shëndetshme.
Annan thotë se rreth 200 milionë njerëz në botë vazhdojnë të konsumojnë droga ilegale, gjë e cila mund të çojë në "përfundim tragjik".
XS
SM
MD
LG