Ndërlidhjet

VARSHAVË


Ministrat e jashtëm të Francës, Gjermanisë, Britanisë e Polonisë takohen gjatë ditës në Varshavë për të diskutuar të ardhmen e Bashkimit Evropian.
Çështjet që lidhen me problemet afatgjata të buxhetit të Unionit dhe kushtetutës evropiane janë temat kryesore të debatit.
XS
SM
MD
LG