Ndërlidhjet

KIEV


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hoop Scheffer, ka shkuar për vizitë zyrtare në kryeqytetin e Ukrainës, ku do të takohet me presidentin Viktor Yushchenko.
Gjatë një konference me gazetarë, Scheffer, tha se dëshiron t'ia ofrojë Ukrainës ndihmën e NATO-s për intergim në Evropë.
"Jam këtu që në emër të NATO-s t'i ofroj Ukrainës, popullit dhe qeverisë së saj, ndihmën e nevojshme në procesin e reformave, përmes të cilave ajo do të shkonte drejt integrimit euro-atlantik", tha Scheffer.
XS
SM
MD
LG