Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidentët, e Kroacisë, Bosnjë-Hercegovinës dhe Serbisë e Malit të Zi, janë zotuar sot se do të punojnë bashkërisht për tejkalimin e trashëgimisë nga luftrat e viteve të '90-a në Ballkan.
Në takimin rajonal të grupeve joqeveritare në Beograd, Stipe Mesiq, Borisllav Paravac dhe Svetozar Maroviq, kanë nënshkruar një Deklaratë për përmirësimin e marrëdhënieve ndërmjet vendeve të tyre.
XS
SM
MD
LG